جهش های ژن EGFR در بیماران مبتلا به سرطان های تنفسی

سرطان ریه پنجمین سرطان شایع در ایران می باشد که دارای سطح بالای مرگ و میر است. با توجه به وجود انواع داروهای درمانی، در صورت  تشخیص به موقع و صحیح الگوی مولکولی انواع این سرطان، درمان موثر امکان پذیر خواهد بود. جهش T790M در ژن EGFR موجب مقاومت به داروهای مونوکلونال آنتی بادی می گردد.

آزمایش جهش گیرنده فاکتور رشد اپیدرمال (EGFR) برای پیش بینی پاسخ به داروهای مهارکننده تیروزین کیناز (TKI) با هدف بررسی EGFR در بیماران مبتلا به سرطان ریه صورت می گیرد. انجام این تست در بیماران مبتلا به سرطان ریه که در آن ها متاستاز به سایر بخش ها نیز مشاهده شده است. جهت بررسی الگوی جهش صورت گرفته بسیار سودمند می باشد.

بررسی جهش و نتایج حاصل از آن علاوه بر بررسی مقاومت های دارویی، در روند شیمی درمانی افراد مبتلا به سرطان های دستگاه تنفسی، جهت بررسی سرطان های سر و گردن و سرطان های سیستم عصبی مرکزی نیز قابل استفاده است.

بررسی جهش در ژن EGFR (چهار اگزون 21-20-19-18) به روش Reserve dot blot و Sequencing صورت گرفت. 30 جهش در صورت وجود شناسایی می گردند.

آزمایشگاه ژنتیک پارس ژنوم مفتخر است اعلام کند که تنها مرکز انجام تست تشخیص مولکولی EGFR در بیماران مبتلا به سرطان ریه در کرج می باشد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا